Centrum Jeugd en Gezin

CJG Breda is er voor vragen over opvoeden en opgroeien. Voorheen had elke school een vaste school-CJG-er waar ouders en leerkrachten terecht konden met hun vragen. Deze school-CJG-er was er voor alle ouders en jeugd in de wijk waar de school staat.
De wijk-CJG-er is er niet alleen voor vragen van ouders, jongeren en kinderen, maar ook van leerkrachten, docenten, medewerkers kinderopvang, sporttrainers en andere professionals en vrijwilligers die met kinderen en jongeren werken.

Wil jij wel eens verder praten over dit onderwerp of heb je vragen over opvoeden? Dan kun je terecht bij de wijk-CJG- er.

Op onze school is dit: Jackeline Voskuil e-mail: Jackeline.voskuil@cjgbreda.nl
Haar werkdagen zijn: maandag, donderdag en vrijdag.
Je kunt ook de intern begeleider van school vragen om een afspraak met Jackeline in te plannen. Door de Corona maatregelen gaan de meeste afspraken middels videobellen. Je kunt natuurlijk ook zelf contact met Jackeline opnemen. In deze flyer vind je dezelfde informatie om na te lezen of op te slaan.

Jackeline is verbonden aan het wijkteam van Breda Noord-West en Prinsenbeek.
Haar bezoekadres is Paardeweide 5, 4822 EH Breda

Voor algemene vragen kan je mailen naar wijkteamnoordwest@cjgbreda.nl

“Opvoeden is een veelzijdige, leuke en uitdagende taak waar je als ouder voor staat. Soms wil je weten hoe een andere ouder zaken aanpakt of zoek je naar antwoorden bij de leerkracht of op het internet. In de meeste gevallen is dit voldoende.”